Despre noi

Millo Residence

 

Millo Residence: Bun venit acasă! 🍀

www.millo-residence.ro

Situat intr o zona liniștita (Pipera-Voluntari), Millo Residence este locul pe care îl vei putea numi de la prima vedere “Acasa”.

Fie ca ți dorești sa fii aproape de biroul tău, sa ajungi cu ușurintă la marile centre comerciale din zona de Nord a capitalei sau pur și simplu sa le oferi copiilor tai un mediu cât mai relaxant și mai aproape de natura, Millo Residence este alegerea perfecta.

Millo Residence este un proiect rezidențial gândit și proiectat pentru a satisface chiar și cele mai exigente cerințe, de la construcție și finisaje pana la compartimentarea și valorificarea inteligenta a fiecărui metru patrat!

Situat intre 2 suprafete impadurite de mari dimensiuni, Millo Residence îți va oferi in fiecare dimineața bucuria de a privi rasaritul de soare si padurea din apropiere (cca. 200 m distanta) datorită faptului ca este construit intr-o zona cu un regim de inaltime foarte mic fiind practic singurul complex rezidential de apartamente din zona!

Cu speranta ca am reusit sa-ti suscitam interesul, te asteptam sa vizionezi micul nostru proiect si sa te convingi singur de linistea si intimitatea pe care acesta o ofera!

Investește intr un viitor frumos, viitorul tău!

Complexul Millo Residence este pozitionat stradal la 20 de metri de statia de transport in comun care leaga primaria Voluntari de soseaua Pipera si la:

– 15 minute la Baneasa Shopping City
– 10 minute la Promenada Mall
– 25 minute la Aeroportul Otopeni
– 12 minute la Gradina Zoologica
– 12 minute la Padurea Baneasa
– 3 minute la autostrada Bucuresti-Ploiesti A3
– 3 minute la Mega Image
– 5 minute la Carreffour Colentina
– 12 min la Scoala Americana

Pe langa acestea, exista si acces facil la numeroase scoli si gradinite, precum si la mijloace de transport in comun.